April 25, 2022 By alex

Predavanje za filoterapeute: “Nesvesno u psihoanalizi”. Predavač: ma Aleksandar Prica. Subota, 7. maj 2022., Košutnjak, na otvorenom, kod početka uspona iza tunela

7. maja, u subotu, kolega Aleksandar Prica će održati predavanje za integrativne psihoterapeute o shatanju nesvesnog kod Frojda. Reč je o drugom u nizu predavanja o ključnim pojmovima u psihoterapiji. Prvo predavanje održao je dr Marko Perić, o epistemologiji integrativne psihoterapije, na salašu Marijeta u Banatu, i delove tog predavanja kao snimke možete pogledati u vesti na našem sajtu.

Frojdovo razumevanje nesvesnog je osnova celokupne psihoanalitičke teorije, i na njemu su građene različite psihoanalitičke interpretacije psihodinamike.

Drugo predavanje ćemo održati kao neformalno druženje na Kotuštnjaku, u prirodi, neposredno posle početka staze kojom se vozi uz Košutnjak, odmah posle izlaska iz tunela koji spaja Košutnjak sa putem kojim se dolazi iz pravca Topčiderske zvezde, pored Doma Garde.

Predavanje počinje u 12h. Svi su slobodni da ponesu šta žele u formi piknika. Naši prijatelji i simpatizeri su dobrodošli da nam se pridruže.