December 5, 2016 By admin

Online kurs “Psihologija moći u organizacijama

[vc_row][vc_column][ultimate_heading source=”post_title” alignment=”left”][/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Upišite se na 12-nedeljni online kurs “Psihologija moći u organizacijama” i steknite međunarodno priznat SPPA sertifikat kao korporativni konsultant. Broj mesta je ograničen na 8 sertifikata. Rezervišite svoje mesto i zatražite informacije o upisu upitom na mejl office@etika.edu.rs.

Kurs “Psihologija moći u organizacijama” traje 3 meseca, i sastoji se od superviziranog rada na literaturi uz polaganje kratkog pisanog testa o svakoj jedinici u dogovorenim periodima, koji su na svake 2 ili 3 nedelje, zavisno od konkretno zadate literature. Na kraju kursa se održavaju dve Skype sesije sa mentorom umesto pisanih testova. Na kraju 12. nedelje dobija se SPPA sertifikat za organizacionog konsultanta sa navedenom temom obuke. Kursevi su online i odvijaju se individualno.

Upis se obavlja komisijskom odlukom na osnovu Vaše prijave, u kojoj treba da navedete zašto želite da pohađate ovaj kurs, i da priložite ličnu biografiju. Ne postoje unapred zadati standardi predznanja, već se kandidati procenjuju na individualnoj osnovi. Važno je da u prijave navedete svoju motivaciju za pohađanje kursa: jasan cilj i motivacija su nešto što komisija najviše uzima u obzir.

Moguće je dobiti i englesku verziju diplome koju možete koristiti u inostranstvu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]