July 5, 2022 By alex

Seminari i predavanja online: Kombinovani modularni sistem edukacije integarativnih psihoterapeuta i filoterapeuta, sticanje bodova slusanjem online predavanja

Prvo predavanje u sklopu novog kombinovanog modela edukacije integrativnih psihoterapeuta i filoterapeuta objavljeno je ovde: https://youtu.be/qPeSOLdzt3s.

Na istom You Tube kanalu mozete videti besplatne klopove o “omogucavanju narcizma”, ovde: https://youtu.be/54V58ECQCY8, o “displejsmentu u tretmanu Klaster B poremecaja licnosti”, ovde: https://youtu.be/M6kzd6iJ014, i o brojnim drugim temama, uključujući i grupne sesije filoterapeuta i integrativnih psihoterapeuta iz Srbije i Hrvatske.

Drugo predavanje u sklopu modela prikupljanja poena za ubrzanu edukaciju terapeuta je “Lenjost i zlo u psihoterapiji”.

Svako predavanje nosi 5 poena za sticanje uslova za sertifikaciju, dok učešće u jednom seminaru sa grupom nosi 20 poena. Ukupan broj poena potreban za ekvivalent jednog trimestra pohadjanja obuke za integrativnog psihoterapeuta IPH, odnosno za filoterapeuta, je 200 poena. Nakon sticanja ovog uslova možete upisati drugi trimestar i nakon završetka tog trimestra dobiti prvi parcijalni šestomesečni sertifikat za rad pod supervizijom sa određenim vrstama klijenata u okviru ograničene metodologije obrađene u toku dva trimestra. Isti sistem primenjuje se na svakih 6 meseci (po dva trimestra) do završetka pune, četvorogodišnje edukacije za integrativnog psihoterapeuta ili filoterapeuta.

Za otključavanje predavanja potrebno je uplatiti kotizaciju za to predavanje a potom poslati potvrdu na iph.coordinator@gmail.com. Isto se odnosi na učešće u grupnim seminarima.

Cena jednog predavanja je 20 EUR, a cena jednog seminara je 50 EUR i uplacuje se preko PayPal-a na adresu aleksandar.fatic@gmail.com

Literatura preporučena za čitanje u predavanju o lenjosti i pojmu zla u psihoterapiji je ovde:

https://libgen.rs/book/index.php?md5=640196A64D5FF237744B045FC827C0AA.