June 11, 2022 By alex

Integrativna psihoterapija: više formata edukacije, upis do 1. septembra 2022.

Od 15. 6. 2022. godine počinje upis edukanata na 3 nova formata edukacije za integrativne psihoterapeuta i filoterapeute, i to:

 

  1. Puni program sertifikacije u trajanju od 4 godine, koji se može pohađati fizički ili online, na srpskom ili engleskom jeziku.
  2. Ubrzani program u trajanju od 2 godine, koji je postao moguć nakon objavljivanja knjige Integrativna psihoterapija, profesora Aleksandra Fatića, u izdanju Univerziteta u Beogradu, koji podrazumeva sesije jednom sedmično.
  3. Program edukacije za savetovanje za narcizam i poremećaje ličnosti, koji traje godinu dana, i bavi se pre svega literaturom i praksom rada sa fenomenima koji ukazuju na poremećaje ličnosti takozvanog “Klastera B”, naime narcistički, antisocijalni, granični i dramatični (histrionični) poremećaj ličnosti.

Metodologija rada IPH je zasnovana na metodologiji američke asocijacije filoterapeuta koju vodi Lou Marinoff, autor čuvenog bestselera Platon, a ne Prozak. IPH je srpska podružnica svetske mreže nacionalnih udruženja udruženja filoterapeuta.

Kandidati mogu za dodatne informacije da se obrate Institutu na office@iph.edu.rs, a broj mesta je ukupno 6.